Ingelogd. Klik hier om foto's te bekijken. Klik hier om uit te loggen

Lef Loont!

 

De Haagse Hogeschool (HHS), gemeente Den Haag, MKB Den Haag, NEVI Kring Zuidwest, Significant en de Stichting FM Alumni Den Haag nodigen u graag hiervoor uit. Dit symposium is uniek, omdat het is georganiseerd  door studenten van Facility Management en Bedrijfskunde van de HHS. Bovenaan en onderaan deze uitnodiging ziet u de aanmeldmogelijkheid voor dit gratis symposium.

LEF LOONT!
Inkoop en verkoop processen ontaarden vaak in tijdrovende papieren tijgers. De professionele ruimte raakt ondergesneeuwd door een doorgeschoten regel- en verantwoordingsdrang. Dit veroorzaakt risicomijdend gedrag en leidt tot een dwingelandij van traagheid.

Het kan anders! Het is een kwestie van anders leren omgaan met onzekerheden en op een andere manier ondernemen. Vandaar dat Het Haagse symposium voor Inkoop en Verkoop op 8 januari 2019 het nieuwe jaar start met een bruisende middag voor inkopers en verkopers die gaan voor optimaal rendement. Lef durven te tonen, maar bovenal handvatten willen krijgen hoe te ondernemen in een wereld vol volatiliteit, ambiguïteit, complexiteit en onzekerheid.

Programma:
Dagvoorzitter Jan-Pieter Papenhuijzen (Significant en NEVI Publiek) neemt u mee door het boeiende programma.

 

 

 

 

Martin van Staveren

Martin van Staveren van Bureau VSRM  geeft een doorkijk  in Risicoleiderschap en hoe doelgericht om te gaan met onzekerheden. Een mooi verhaal gestaafd met veel praktijkvoorbeelden over wilde en tamme vraagstukken vanuit Public management.

 

 

Mendeltje van Keulen

Als bruisende afsluiting van het programma neemt Mendeltje van Keulen (Lectoraat Changing Role of Europe) u mee naar de Europese uitdagingen in 2019. Immers inkopen en verkopen in Europa betekent continue verandering. Maar hoe krijg je grip op Europese ontwikkelingen? Welke gevolgen heeft, bijvoorbeeld, de ‘Brexit’ voor het Nederlandse bedrijfsleven?

 

 

Unique selling point naar Unique buying point

Een terugkerend onderdeel zijn de 15 workshops, verzorgd door studenten van de Inkoopminor en van de opleiding Bedrijfskunde. Hier is volop gelegenheid voor inkopers en verkopers om met young professionals van De Haagse Hogeschool van gedachten te wisselen over de weg van. Met deze workshops vergroot u uw kennis over Procurement en Riskmanagement.

Purchase Innovation Award

Aan het eind van het symposium wordt bekend gemaakt welke studenten de Purchase Innovation Award 2019 winnen. De prijs wordt uitgereikt door Rachid Guernaoui, wethouder Financiën, Integratie en Stadsdelen (FIS) en Joanna van Sichem, NEVI Kring Zuidwest.

Nieuwsborrel

De middag wordt afgesloten met een ouderwetse nieuwjaarsborrel en nieuwjaars marktevent op het centrale plein van de Haagse Hogeschool. Hier is volop gelegenheid om het nieuwe jaar in te luiden maar ook alvast uw eigen risicoleiderschap te testen.

Volg ons op Social Media

Contactgegevens

Stichting FM Alumni Den Haag
De Haagse Hogeschool
Academie voor Facility Management

Johanna Westerdijkplein 75
Postbus 16397
2500 CB Den Haag

E-mailadres: info@fmalumni.nl

Strategische partners