Humanagement

De betrokken strategische partner van FM Alumni

Humanagement is een onafhankelijk managementbureau dat gespecialiseerd is in Facility Management. Humanagement verzorgt interim- en projectmanagement en adviseert en ondersteunt organisaties bij het managen en optimaliseren van facilitaire edrijfsprocessen.

Binnen het specialisme Facility Management is Humanagement een generalist en daardoor in staat de strategische doelstellingen van uw organisatie te vertalen in een daarbij passende core-conforme® facilitaire bedrijfsvoering.

Humanagement verzorgt:

  • Interimmanagement
  • Projectmanagement
  • Coaching
  • Training
  • Consultancy

Wij onderscheiden ons door kwaliteit, betrokkenheid, enthousiasme en flexibiliteit. Het team heeft ruime theoretische en praktische kennis van Facility Management, aangevuld met specifieke kwaliteiten op het gebied van ondermeer Inkoop, Regieorganisatie, Business Continuity Management, Het Nieuwe Werken, Serviceconcepten en Huisvesting. Met deze knowhow en daadkracht wordt de opdrachtgever service op maat geboden.

Humanagement wil door het delen van kennis en ervaring, ook een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het vakgebied. Hieraan wordt ondermeer invulling gegeven door het organiseren van workshops, verzorgen van trainingen en natuurlijk het strategisch partnerschap met FM Alumni.

CONTACTPERSONEN

Gerard de Bruijn en Maybrit Admiraal

ADRESGEGEVENS
Postbus 535 2600 AM Delft
Papsouwselaan 119 N1
2624 AK Delft
tel.: 015 – 215 00 15
fax: 015 – 215 00 10
e-mail: mail@humanagement.nl
internet: http://www.humanagement.nl
twitter: @HumanagementNL

Voor meer informatie over de Strategische Partner Humanagement van Stichting FM Alumni Den Haag vindt u op http://www.humanagement.nl