Business Club

Business Club FM Alumni Den Haag

De Business Club FM Alumni Den Haag bestaat uit bedrijven die hun verbondenheid met Stichting FM Alumni Den Haag en de opleiding Facility Management aan de Haagse Hogeschool tot uitdrukking willen brengen. Men voelt zich betrokken met het facilitaire werkveld en wil, vanuit een maatschappelijke verantwoordelijkheid, bijdragen aan de opleiding van Young Professionals. Anderzijds biedt het lidmaatschap de mogelijkheid om dicht bij de bron te komen van Haags FM Top Talent.

De bescheiden bijdrage die wordt gevraagd wordt door de stichting gebruikt om themabijeenkomsten en netwerkavonden te organiseren voor haar alumni. Daarnaast wordt de website actueel gehouden en blijft deze actief leden werven om deze alumnigroep zo compleet mogelijk te maken om derhalve te blijven bouwen aan het waardevolle FM-netwerk.

De belangrijkste reden om lid te worden van de Business Club is natuurlijk om je verbondenheid met de opleiding FM aan te geven. Daarnaast krijgt elk lid op deze pagina een naamsvermelding met link, kan men gratis  vacatures plaatsen op de site en wordt men uitgenodigd voor diverse netwerkavonden. Ook kan men aanwezig zijn op de jaarlijkse FM Bedrijvendag waar men in contact kan komen met de 4e jaars studenten die op de rand van afstuderen staan. Hét moment om op zoek te gaan naar Haags FM Top Talent!

Wil je ook lid worden van de Business Club? Meld je nu aan door een mailtje te sturen naar info@fmalumni.nl. Je inschrijving zal bevestigd worden waarbij je verder op de hoogte wordt gebracht.