Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Visiting Old Friends

april 21, 2018 @ 1:00 pm - 7:00 pm

30 jaar De Haagse Hogeschool / Visiting Old Friends

21 april 2018 (13.00 – 19.00 uur)
Johanna Westerdijkplein 75
Den Haag

 

 

Beste FM Alumnus,
Op zaterdag 21 april 2018 willen ons 30-jarig bestaan graag met jou vieren. Samen met alumni, oud-medewerkers en huidig personeel zullen we stil staan bij wat de hogeschool de afgelopen 30 jaar heeft betekend voor haar studenten en de samenleving. Visiting Old Friends wordt een dag van ontmoeten, herinneringen ophalen en vooruitkijken.

 Wat gaan we doen?
We starten om 14.00 uur met een plenaire talkshow in de Aula, waar een aantal tafelgasten ingaan op heden, verleden en toekomst van de hogeschool. De gasten zijn afkomstig uit de wereld van de politiek, sport, ondernemerschap, en onderwijs en onderzoek en hebben allen een relatie met De Haagse. Tafelgasten zijn o.a. Esther de Lange (europarlementiër en alumna HEBO/European Studies), Niels Beekhuizen (ondernemer/bierbrouwer en alumnus Process & Food Technology), Christine de Lille (lector Innovation Networks), Hans Tromp (oud-medewerker van het eerste uur).

Vanaf 15.15 ben je vervolgens welkom om tijdens twee workshoprondes kennis te nemen van wat de opleidingen van jouw oude hogeschool op dit moment te bieden hebben. Dat kan een workshop zijn die door je eigen opleiding verzorgd wordt, maar we kunnen ons ook goed voorstellen dat je het leuk vindt om eens over de schutting bij de buren te kijken! In ieder geval is er naast het inhoudelijk aanbod ook voldoende gelegenheid om oude klasgenoten en collega’s te ontmoeten!
Tenslotte is van 17.15 tot 19.00 uur is iedereen welkom voor een centrale (netwerk)borrel + afsluiting in het Atrium van de hogeschool.

Programma:
13.00 – 14.00              Inloop, badges ophalen, koffie & thee
14.00 – 15.00              Plenaire opening en talkshow in de Aula
15.15 – 17.15              Workshops en ontmoeting bij de eigen faculteit/opleiding


– Workshop Ikigai, waar kom jij je bed voor uit ‘s ochtends?

 

– Workshop De Facilitaire Escaperoom: wie durft! 

 

15.15 – 17.15               doorlopende ‘socializing’ op het FM Terras en presentatie van allerlei FM initiatieven, start-ups, jonge bedrijven van onze eigen FM Alumni (met facilitaire zeepkist!)
17.15 – 19.00              Plenaire (netwerk)borrel, hapje en afsluiting

Noot: wil jij met jouw bedrijf/initiatief/verhaal (kosteloos) op de doorlopende FM Initiatief Markt staan, stuur een mail naar p.h.j.pouw@hhs.nl

Kaarten:
In tegenstelling tot eerdere berichtgeving is deelname aan dit evenement gratis voor alle deelnemers. Dit dankzij de bijdrages van The Lighthouse, (het centrum voor cultuur en debat van De Haagse Hogeschool) en twee bedrijven van HHS-alumni (coachingsbureau NLP-NU en biermerk Crooked Spider).
We hebben maximaal plaats voor 750 gasten, dus meld je snel aan. Let op: je kunt slechts 1 kaartje per persoon bestellen, en het event is exclusief voor alumni, oud-medewerkers en huidig personeel. Ook afgestudeerden en oud-medewerkers van de 15 voorlopers van de HHS zijn van harte welkom!

Bestel hier je entreebewijs

Locatie:
Visiting Old Friends zal in zijn geheel plaatsvinden op de hoofdvestiging van De Haagse Hogeschool, Johanna Westerdijkplein 75 in Den Haag. Dit is inclusief de programmering van de opleidingen die gehuisvest zijn op de overige drie vestigingen (Sportcampus, Delft, Zoetermeer).

Contact:
30jaar@hhs.nl

En op de Visiting Old Friends event pagina op Facebook kun je alvast aan je vrienden, oud-klasgenoten en (oud-) collega’s laten weten dat je erbij bent!

Details

Date:
april 21, 2018
Time:
1:00 pm - 7:00 pm

Organizer

De Haagse Hogeschool
Email:
info@fmalumni.nl
View Organizer Website

Venue

Haagse Hogeschool
Johanna Westerdijkplein 75
Den Haag, 2300 RD Netherlands
+ Google Map
View Venue Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.