Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Inkoopsymposium

januari 30, 2018 @ 1:30 pm - 5:00 pm

Free

Het Haags Inkoopsymposium

Samenwerken als voorwaarde voor Inkoop succes

Op dinsdag 30 januari 2018 van 13.30 tot 17 uur is het Haags Inkoopsymposium met als thema ‘Samenwerken als voorwaarde voor Inkoop succes’. De Haagse Hogeschool, gemeente Den Haag, MKB Den Haag, NEVI Kring Zuidwest en Significant nodigen u graag hiervoor uit. Dit Inkoopsymposium is uniek,  omdat het georganiseerd is voor en door studenten van Facility Management van de HHS.  Onderaan deze uitnodiging ziet u de aanmeldmogelijkheid voor dit gratis symposium.

Samenwerken als voorwaarde voor Inkoop succes
Voor menig organisatie is samenwerken met publieke en private partijen de voorwaarde voor inkoopsucces. Immers naast winst is vandaag de dag de maatschappelijke waarde of ‘impact’ van het inkooptraject steeds belangrijker. Ook consumenten vragen hier in toenemende mate om. De vraag is hoe je een prettige en succesvolle samenwerking bevordert? Waar bij aanvang van het inkoopproces belangen tegengesteld lijken, is er altijd een gezamenlijk doel. Dit is de ‘mutual gain’.  En juist dit samenwerken is de voorwaarde voor gezamenlijk Inkoop succes.   Tijdens het Haagse   Inkoopsymposium passeren vele aspecten van succesvol samenwerken de revue.

Programma
Dagvoorzitter Jan-Pieter Papenhuijzen (Significant) neemt u mee door het boeiende programma. Rogier Verbeek van Facilicom en Gerben Rozendaal, Category manager Inkoop van het UWV geven een kijkje in de keuken in  de totstandkoming van het hybride vested outsource traject met een duidelijke sociale impact. Een prachtig voorbeeld van best practice voor succesvol samenwerken.
Daarna kunt u kiezen uit 1 van de 11 workshops, verzorgt door studenten van inkoopminor. Volop gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen over mutual gain! Bij de aanmelding vragen we u om uw voorkeur door te geven.
Als bruisende afsluiting van het programma neemt zeilster Suzanne van Meerten ons mee het water op. Zeilen leert je denken in uitdagingen en mogelijkheden, vooral als de omstandigheden moeilijker worden. Het gaat  niet over status of eer als je van elkaar afhankelijk bent. Op een boot ben je elkaars gelijken  waarbij je de strijd met jezelf aangaat en samen het maximale uit de omstandigheden haalt.

Purchase Innovation Award
De studenten van de minor inkoopmanagement organiseren de workshops en deden onderzoek naar Mutual gain in tendertrajecten. De uitkomsten hebben zij vertaald naar workshops, die u bijwoont. Hun bijdrage wordt bekeken door een vakjury. En aan het eind van het symposium maken we het winnende koppel bekend.

Het programma:

13:00 uur             Inloop

13.30 uur            Opening door Saskia Bruines, wethouder Kenniseconomie, Internationaal, Jeugd en Onderwijs.

Facilicom en het UWV praten u bij over hun succesvolle samenwerking op inkoopgebied.

14.30 uur            Pauze

14.45 uur            Aanvang 11 workshops (info over de workshops ziet u bij inschrijving)

15.45 uur            Pauze

16.00 uur            Terugkoppeling resultaten workshops

Wie wint de Purchase Innovation Award?

Hoe werk je succesvol samen midden op zee? Suzanne van Meerten, zeezeilster in hart en nieren deelt  haar zeilervaringen op gepassioneerde wijze. Wat betekent het om extreem afhankelijk van elkaar te zijn en samen het maximale uit de omstandigheden te halen? Een goed verhaal  om Inkoopbakens te verzetten.

17.00 uur           Start netwerkborrel

18.00 uur            Verwacht einde van het symposium.

Aanmelden via onderstaande website.

Details

Date:
januari 30, 2018
Time:
1:30 pm - 5:00 pm
Cost:
Free
Website:
https://fd8.formdesk.com/dehaagsehogeschool/inkoopsymposium-2018

Organizer

De Haagse Hogeschool, gemeente Den Haag, gemeente Zoetermeer, MKB Den Haag, NEVI Kring Zuidwest, Significant en Stichting FM Alumni

Venue

Haagse Hogeschool
Johanna Westerdijkplein 75
Den Haag, 2300 RD Netherlands
+ Google Map
View Venue Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.