Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Een toekomst voor iedereen

juni 3, 2021 @ 6:45 pm - 9:00 pm

De wereld verkeert niet in een financiële of economische crisis, maar in een transformatie naar een volgende fase in onze beschaving. Deze transitie raakt bijna iedereen en heeft grote invloed op ons leven en werk. Tijdens de bijeenkomst verschaft Ruud Veltenaar duidelijkheid over de toekomst en biedt hij concrete hoop op een betere wereld. Ben jij klaar voor de toekomst en in staat om ook in turbulente tijden het verschil te blijven maken?

Ruud Veltenaar is filosoof, trendwatcher, TEDx spreker, bevliegeraar, buitengewoon hoogleraar en sociaal bewogen investeerder. Hij is een talent in het vertalen van trends en ontwikkelingen naar de impact van ons leven en werk. Ruud behoort met een gemiddelde score van 9,1 tot de best beoordeelde sprekers in de markt en de inhoudelijke reacties en commenteren zijn louter positief.
Tijdens de bijeenkomst zal Ruud een helder en boeiend beeld van de toekomst schetsen en aangeven waarom we op een markeer punt in onze geschiedenis staan. Wij beloven u een presentatie met impact en veel inspiratie waarover nog veel en lang zal worden nagepraat

Dit geweldige Kennisevenement is gratis voor leden van de FM Alumni.
Voor externen kost een ticket 20,- euro.

De wens is om op 3 juni maximaal 75 mensen op de Haagse Hogeschool te mogen ontvangen en dat dit ook mag conform de regels rondom corona. Dit kan ten alle tijden wijzigen.

De Haagse Hogeschool volgt het RIVM in het beleid t.a.v. Covid-19.
Dat wil zeggen dat we je dringend adviseren om op de dag van het event een zelftest te doen (verkrijgbaar in iedere winkel). Je levert daarmee een bijdrage aan een veilige Hogeschool voor studenten, medewerkers en bezoekers.
Je hoeft bij binnenkomst geen test te tonen, samen met de Haagse gaan we uit van een gezond verantwoordelijkheidsgevoel in deze.
Uiteraard blijf je thuis bij klachten of een positieve uitslag. Hou je bij binnenkomst van de Haagse Hogeschool aan de aanwijzingen.

 

Meld je hier aan voor FM Alumni!

Meld je hier aan voor externen!

Details

Date:
juni 3, 2021
Time:
6:45 pm - 9:00 pm

Organizer

Stichting FM Alumni
Email:
info@fmalumni.nl
View Organizer Website

Venue

Haagse Hogeschool
Johanna Westerdijkplein 75
Den Haag, 2300 RD Netherlands
+ Google Map
View Venue Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.