Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

De Traditionele SinterKerstenNieuwjaarsQuiz Editie 2021

december 21, 2021 @ 7:30 pm - 10:00 pm

Free

Ja ja, de tijd gaat snel. En voor je het weer liggen de kruidnoten weer in de schappen en staan de trendy kerstballen voor 2021 daar waar vorige week nog de zonnebrand te vinden was. Het was me het jaartje wel en langzamerhand mogen we ook al gaan nadenken over wat het jaar 2022 ons gaat brengen en welke goede voornemens we nu weer niet gaan nakomen.

In ieder geval brengt 2021 ons op 21 december a.s. de onvolprezen, niet te evenaren en nu al traditionele FM Alumni SinterKerstenNieuwsjaarsQuiz ! En omdat de persconferenties er bij het vallen van de bladeren al weer aan zitten te komen en ook Diederik Gommers weer bijna dagelijks via de buis aan huis komt, gaan we weer online! Vooral ook omdat het vorig jaar een groot succes was en het toch ook heerlijk is om in je huispak (thermometer graadje lager, denk aan de opwarming én je portemonnee) naast de kerstboom met chocolademelk, kerstkransjes én oliebollen deel te nemen aan deze vreselijk leuke pubquiz.

Geef je op als team (duo, trio, quartet, maakt niet uit) of individueel en laten we er een leuke avond van maken! Als je je als team opgeeft, kun je bij je bestelling bij de ‘checkout’  onder ‘Extra Informatie’ de namen doorgeven van jouw teamleden. Laat jouw teamleden zich wél even individueel aanmelden via deze site (dus iedereen even een ticket bestellen).
Dus….mail/app je oud-mede studenten en zorg dat jullie er bij zijn. Hoe meer, hoe liever!

 >>>>  Bestel hier je ticket.

Save the date:  21 december 19:30 uur. (link en info volgt na aanmelding)

 

Details

Date:
december 21, 2021
Time:
7:30 pm - 10:00 pm
Cost:
Free

Organizer

Stichting FM Alumni
Email:
info@fmalumni.nl
View Organizer Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.