Ingelogd. Klik hier om foto's te bekijken. Klik hier om uit te loggen

Passie in de spotlights

Een pagina waar we plek geven aan al die oud-studenten en docenten die er naast hun liefde voor FM nog een andere liefde op na houden, een passie zelfs! Interssant, grappig, maar altijd bijzonder. Een mooie manier om oude bekenden op een andere manier te leren kennen. Ben je of ken je iemand met een bijzondere passie? Laat het ons weten en we zetten hem of haar in de spotlights.

 

Brenda Botermans, oud student met een kwispelende passie.

Ik ben Brenda Botermans en ben in de zomer van 2006 afgestudeerd aan de opleiding Facility Management. Twee maanden na mijn afstuderen opende ik samen met mijn toenmalig partner een restaurant in Bloemendaal. Een fantastische periode in mijn leven, een droom die uitkwam en een enorm leerschool. Na vijf jaar hebben we het restaurant verkocht omdat we beiden een andere uitdaging aan wilde gaan. Naast eigenaar zijn van een restaurant had ik namelijk nog een droom; ik wilde dolgraag met  honden werken.Als jong meisje liet ik al de honden in de wijk uit en trainde ik met onze eigen hond op een hondenschool. Toen ons restaurant eenmaal een goedlopend bedrijf was ben ik daarom begonnen met de opleiding Kynologisch instructeur en gedragstherapeut. 

Inmiddels ben ik eigenaar van mijn eigen bedrijf Bij Brenda. Op doordeweekse dagen heb ik een goed lopende uitlaatservice en daarnaast geef ik 16 uur hondentraining in de week. Ik maak  verschillende hondenspeeltjes en open binnenkort een hondenspelotheek.  Momenteel ben ik eigenaar van drie geweldige honden waar ik dagelijks lange wandelingen mee maak in de prachtige natuur hier. Daarnaast daag ik ze mentaal uit door het beoefenen van diverse hondensporten en het aanleren van trucjes. Mijn jongste hond Timber van 3 jaar oud, loop ik in de Champions Class ,het hoogste niveau, Obedience. 

Ik geniet elke dag opnieuw van het werken met honden. Ik vind het fijn dat ik eigen baas ben en zelf mijn koers kan bepalen.  Ik inspireer mensen graag om meer met hun hond te doen, de hond lichamelijk en mentaal uit te dagen. Ik wil mezelf blijven ontwikkelen zodat ik mensen nog beter kan begeleiden bij het opvoeden en trainen van hun hond. Plannen voor de toekomst? Een huis met B&B in een bosrijke omgeving waar ik dan tevens hondentraining kan verzorgen.

Annemiek van Gent, een sieraad van een docent

Mijn naam is Annemieke van Gent. Ik ben docent bij de opleiding Facility Management de Haagse en geef modules Organisatiekunde en Onderzoek. Mijn hobby is sieraden maken van polymeer klei, in Nederland bekend als Fimo. Ik heb daarnaast een certificaat edelsmeden behaald. Zo kan ik verschillende materialen combineren tot een uniek sieraad. 

Ik volg workshops polymeer klei in Nederland en in het buitenland. Zelf geef ik workshops voor het maken van sieraden in Den Haag. 

Structuur, vorm en kleur zijn onderdeel van mijn ontwerpen. Ik houd van organische vormen. Zee, strand en duinen zijn voor mij belangrijke inspiratiebronnen. Ik bezoek dan ook wekelijks het strand. Op dit moment ben ik bezig met het maken van de zomercollectie kettingen 2018.

Volg ons op Social Media

Contactgegevens

Stichting FM Alumni Den Haag
De Haagse Hogeschool
Academie voor Facility Management

Johanna Westerdijkplein 75
Postbus 16397
2500 CB Den Haag

E-mailadres: info@fmalumni.nl

Strategische partners

Volg ons op Social Media

Contactgegevens

Stichting FM Alumni Den Haag
De Haagse Hogeschool
Academie voor Facility Management

Johanna Westerdijkplein 75
Postbus 16397
2500 CB Den Haag

E-mailadres: info@fmalumni.nl

Strategische partners