Ingelogd. Klik hier om foto's te bekijken. Klik hier om uit te loggen

Club van 100

Club van 100

De Club van 100 is een club van (oud)studenten, medewerkers, particulieren en bedrijven die hun verbondenheid met de opleiding Facility Management van de Haagse Hogeschool tot uitdrukking willen brengen. Door middel van een financiele bijdrage vanaf 100,- euro per jaar ondersteunen zij initiatieven om de continuiteit van de activiteiten van Stichting FM Alumni te versterken en uit te bouwen.

De bijdragen komen ten goede aan onze eigen FM alumni. Met de beschikbaar gestelde middelen organiseren wij (tesamen met andere partijen) themabijeenkomsten, expertisekringen, en eens per 5 jaar een reunie. Daarnaast wordt door de website actueel gehouden en blijft deze actief leden werven om deze alumnigroep zo compleet mogelijk te maken om derhalve te blijven bouwen aan het waardevolle FM-netwerk.

De belangrijkste reden om lid te worden van de Club van 100 is natuurlijk om je verbondenheid met de opleiding FM aan te geven. Daarom krijgt elk lid op deze pagina een naamsvermelding met link, kan men gratis een aantal vacatures plaatsen op de site en wordt men uitgenodigd voor diverse netwerkavonden.

Wil je ook lid worden van de club van 100? Meld je nu aan door een mailtje te sturen naar info@fmalumni.nl. Je inschrijving zal bevestigd worden waarbij je verder op de hoogte wordt gebracht.

 

Volg ons op Social Media

Contactgegevens

Stichting FM Alumni Den Haag
De Haagse Hogeschool
Academie voor Facility Management

Johanna Westerdijkplein 75
Postbus 16397
2500 CB Den Haag

E-mailadres: info@fmalumni.nl

Strategische partners